Hampstead Home

The brief for this project was to revert the open-plan ground floor of this 1930s London home to accommodate the needs of a growing family and add character to reflect their sense of fun and passion for colour. The key was to retain the flow and light in the space. To achieve this partition walls were installed with a salvaged window and oversized doors. Other details include a drop-down desk transforming a home office into a space just large enough for a yoga mat. Original furniture, paint detail, colourful furnishings and accessories completed the look for this vibrant family home. 

BRIM_HILL6618-2.jpg
BRIM_HILL6681.jpg
BRIM_HILL6660.jpg
BRIM_HILL6676.jpg
BRIM_HILL6645.jpg
BRIM_HILL6643.jpg
BRIM_HILL6700.jpg
BRIM_HILL6695.jpg
BRIM_HILL6687.jpg
BRIM_HILLB013.jpg
BRIM_HILL6712.jpg