• Pinterest - White Circle
  • White Instagram Icon
  • Pinterest
  • Instagram

This Cotswold stone house dating from the late 18th century was renovated to create a modern family home whilst preserving the original charm of the property. It was extended to include a bright contemporary kitchen with a sedum roof and sliding glass walls on two sides. Working closely with local architects, Tyack, the interior was completely remodelled to create comfortable living and entertaining spaces using natural materials and a soft, neutral colour palette to reflect the property's location and heritage. 

Bespoke dining table to seat twelve, made from one, solid walnut trunk.  Before...

Part of the new extension houses the circular staircase, opening up the space inside. 

...After

Designed and engineered by a team of local craftsmen from solid oak.